AKTUELNO

Žustro brani ono što je njeno.

Zadrugari kao i svake nedelje biraju ko će ići u kupovinu namirnica. Jedan od njih ove nedelje bio je Marko Petrušević Petrući koji je slučajno zaboravio džak sa kupljenim cigaretama. To je unelo veliki nemir među cimerima koji već danas, nakon nekoliko dana imaju sve manje cigareta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Suzana Perović se prva pitala kako neke osobe u Beloj kući konzumiraju cigarete iako je Petrući zaboravio džak sa njima u prodavnici. Vrlo brzo je Ljuba Pantović otkrila da Rada Vasić prodaje svima ono što je mesecima prikupljala. Takođe, Marko Miljković se pravdao Suzani da je jednu paklu sačuvao za crne dane koje su očigledno svi dočekali.

Meni više ništa nije jasno. Urlam po kući kako nema cigareta i vidim neke ljude da puše, evo Marko Miljković ima, nije mi jasno. Danas nisam imala jednu cigaretu. Neko uzima, ljudi - rekla je ona, a onda je ustao Marko Miljković da kaže šta ima:
Evo, ja sam ukrao. Šalim se, postavljaš glupo pitanje. Ja sam ovu paklu čuvao od Nove godine. To je sve što mogu da ti kažem - pravdao se on, a onda se oglasila Ljuba Pantović sa teorijom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitajte se odakle Radi cigarete, ona svima prodaje. Pitajte se odakle njoj toliko cigareta. Ona dileriše. Ja imam svoje cigarete, ali mi nije jasno - rekla je Ljuba Pantović i zamolila sve zadrugare koji su od Rade kupili cigarete da se jave.

Iako je zbog zdravstvenih razloga ležala u krevetu tokom trajanja emisije ''Pitanja gledalaca'' Rada Vasić je ustala kako bi razjasnila sve sumnje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta me napadate? Odakle meni toliko cigareta. Zerini sam dala samo. Ja imam cigarete. Kupovala sam ja i štedela. Moje cigare niko ne sme da dira. Samo neka se usudi - rekla je ona.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Miljković

#Rada Vasić

#Suzana Perović

'