AKTUELNO

Nije prestajala da ih pljuje!

Voditelj Milan Milošević danas je posetio zadrugare i iznenadio ih, a sve kako bi se nastavila pitanja gledalaca koja su počela sinoć. Jedno od pitanja bilo je za Staniju Dobrojević.

Pošto se vratila u najgledaniji rijaliti šou program ,,Zadruga 2", izazvala je velike intrige zbog svojih izjava. Sada je objasnila zbog čega je izjavila da je Marko Miljković dobio ulogu da pazi na Lunu Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Nikada ne komentarišem druge, imala sam prilike da budem napolju i da vidim sve gde se šta dešava. Ispratila sam njihovu ljubavnu priču, ali od prvog poljupca i njihovih svađa, meni se Marko svideo u priči sa Lunom. Ona je tako problematična bila u prošloj Zadruzi, u ovoj ima drugačiju nameru. Ona je neko ko napravi glupost za žurkama, pa se posle izvinjava. Marko se meni kroz sve to svideo, moje lično mišljenje o njemu, pa nisam mislila da će tako na glup način meni da odgovori i da me kao vraća na pitanje. Ja nikada nikog ne diram prva, ali sam ja akcija - reakcija, ja tako funkcionišem. Ali ne mogu da verujem da je on koji je promišljen, izazvao konflikt između nas. Da je neko drugi dečko u pitanju, bio bi on, ne Marko - izjavila je Stanija.
Nisam je ništa čuo, ako može da ponovi sve. Nemam pojma o čemu je pričala - bio je ironičan Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'