AKTUELNO

Matora smatra da joj nije lako kada zna da je Sanju bivši dečko prosio pre nego što je ušla u ''Zadrugu 2''.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke. Sledeći pušten snimak bio je razgovor Jovane Tomić Matore i Suzane Perović o Sanji Stanković i problemima koje ima sa njom u vezi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sanja, ali i Jovana počele su detaljno da govore sve što imaju jedna drugoj, a ni mišljenja ostalih zadrugara nisu manjkala ovog puta.

Nikog ja ne krivim ovde. Krive smo obe. Jednostavno ja imam potrebu da pričam sa Suzanom i Mikijem. Daju mi super savete. Govore mi kada nisam u pravu. I ona meni nekad priča o odnosu sa Mikijem. Ja čas sredim jedan problem koji imam sa njom, napravi se novi. Nervozna sam ovih dana. Nije mi meni lako kad znam da je bivši dečko prosio. Ne znam šta da kažem...- rekla je Jovana, a onda se nadovezala Sanja:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni ne prija kada mi prebacuje da sam samo ja kriva. Šta da kažem. Ja plačem ona mi se smeje u lice. Ona je govorila da ja zaslužujem te znake pažnje. U prvoj sezoni mi je pisala pisma, sada to ne radi... - požalila se Stankovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da je ovde došlo do zasićenja. Meni je simpatično sve ovo. Nekako ste kao deca. Mi žene smo takve inače, naviknemo na pažnju i kada je nema, nastaje problem - rekla je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Voditelj Milan Milošević je hteo da čuje šta o svemu ima da kaže zadrugarka Stanija Dobrojević. Ona je za sve njihove probleme navela razlog zasićenje, ali i to da je Sanja verovarno navikla na svakodnevnu pažnju koju je prestala da joj pruža Matora.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Stanija Dobrojević

'