AKTUELNO

Sve se orilo zbog njihove rasprave!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Lepi Mića postavio je pitanje Banetu Čolaku da objasni otkud iznenadno prisno druženje sa Stanijom Dobrojević. Da li je to zbog rijaliti igre ili zbog osećanja koje ima prema zgodnoj zadrugarki. Svojim odgovorom Čolak je pokrenuo žustru raspravu Zerine Hećo i Stanije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iskreno ću ti reći, ona je jedna od retkih koja je došla ovde i na kontu toga da će neki njeni fanovi možda osuditi, javno došla i podržala me. Kada je bila prvi put ovde, bilo mi je zabranjeno da se družim sa Stanijom i Vladom od strane dotične (Zerine). Nakon sedam dana su mi oboje prišli i rekli da misle sve najbolje o meni i rekli mi da mi ne treba priča sa Zerinom. Ja ću odvojiti od svojih usta, da bi ona imala. Do kraja ovog rijalitija ja ću se družiti sa njom i napolju šta god budem mogao da uradim za nju, ja ću to i uraditi - obrazložio je Čolak.

Iznerviran njegovim odgovorom, Lepi Mića podsetio je Baneta šta se desilo kada mu se požalio dok je Stanija tokom boravka u Beloj kući prvi put.

Nemoj lupati, Bane lažeš! Tebe je Vlada izbacio iz kreveta. Prišao si mi i požalio mi se o tome - odbrusio mu je Mića.

Zerina Hećo sa druge strane imala je oštre komentare, te im je zapretila da će ih tek napadati u nastavku rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo su njene lične frustracije prema meni, sad je sve jasno. Tek ću vam se usr*ti ovde, sad ćete da vidite - vikala je Zerina.

Nakon toga, Bane je upitao Staniju da li ima takav osećaj da se on druži sa njom zbog popularnosti kako je Mića naveo, pa je Dobrojevićeva ustala i demantovala.

Na tvojoj strani sam kao žena, ali sa druge strane, ti si iskoristila ovog mučenika. Više je postalo mučno za gledanje. Glumila si ovde žrtvu i to je moje mišljenje - izjavila je Stanija.

Nakon odgovora Dobrojevićeve, Zerina je doživela nervni slom, pa osula paljbu na zgodnu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'