AKTUELNO

Raskrinkala ih i iznela istinu na videlo.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Kako je Miki Đuričić ubeđen da je Zlata Đurković nema lepo mišljenje o Ljubi Pantović i da je huškala Suzanu Perović protiv nje, te je od Perovićeve zahtevao da to prizna pred svima i suoči ih.

Foto: TvPink Printscreen

Sad ja pitam ženu koju volim. Da li je osoba sa njene leve strane pričala loše o ovoj osobi (Ljubi)? - upitao je Miki Suzanu.
Mislila je da Ljuba nije društvo za mene. Počela je da me bocka sa rečenicom: "Imaš novu drugaricu" - rekla je Suzana i dodala da Zlata nema lepo mišljenje o Ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Zlati nije bilo pravo zbog ovoga, te je ponovo nastao sukob između nje i Ljube, jer obe nisu mogle da se uzdrže i ne pokažu svoj bes. Suzana je zatim postavila pitanje Đurkovićevoj da kaže svoje mišljenje o Pantovićevoj, a ona to nije želela, te je između njih dve nastala još veća tenzija.

Pročitajte još: UDRUŽILI SNAGE! Brendon i Miljana NEMILOSRDNO VREĐALI ovog zadrugara zbog hrane, on osmehom pokušao da ih IGNORIŠE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'