AKTUELNO

Koraćeva i Dragojević nikad sigurniji u svoju ljubav.

Ana Korać i David Dragojević su ostali pod velikim utiskom nakon razgovora sa svojim porodicama. Majka bivšeg fudbalera nikako ne prihvata Dragojevićevu novu devojku, dok je situacija kod Koraćeve potpuno drugačija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su sabrali utiske, Ana i David su odlučili da porazgovaraju sa Mikijem Đuričićem koji je bio svedok njihove celokupne situacije.

Ti si bio nezadovoljan, ona je bila nezadovoljna. Rekla je da nemate s*ks, da misli da je ne voliš ni 20%, šta sada hoće? - čudio se Miki Aleksandrinom ponašanju.
Meni je sa Aleksandrom prestalo sve, sa Anom je drugačije. Ona priča sada da je shvatila sve - govorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

I da sutra raskinete, šta će tebi Aleksandra? Hoćeš da te podsetim šta je sve bilo, u kakve si probleme upadao zbog nje? Poenta je da ti u vezi budeš ispravna. Ti budi korektan prema njoj, ona prema tebi. Mama ne želi da neko pati zbog njenog sina. Mami je žao da unesrećiš nekoga, da neko pati zbog njenog sina. Ja sve očekujem od Aleksandre - nastavio je Miki.
Jeste ružno to što si ti uradio. Ona otišla, a ti se smuvao sa njom posle sedam dana. Ali to je realnost. Znaš kako si bio nezadovoljan. Što je najgore ti si uz tu budalu bio do samog kraja - rekao je Miki i istakao da Ana i David treba da se posvete svojoj vezi i ne obaziru se na druge.

Foto: TvPink Printscreen

Ana i David su pomno slušali Mikija i istakli da posle podrške koju su dobili neće odustati da se bore jedno za drugo.

Pročitajte još: DAVID OTKRIO DA MU JE LAKNULO KAD JE SVIMA PRIZNAO DA VIŠE NE VOLI ALEKSANDRU, pa otkrio i da li ju je PREVARIO pre rijalitija! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'