AKTUELNO

Žestoko su se posvađali.

Zadrugari su se i ovog nedeljnog jutra ulepšavali u kozmetičkom salonu, a sve je prekinuo incident koji nje napravila Miljana Kulić kada ju je Marko Miljković optužio da mu je ukrala cigarete. U pokušaju da odbrani sebe, ona je preturala po džepovima ostalih zadrugara ali i frizera.

Miljanin verenik Lazar Čolić Zola joj je zamerio što ponovo započinje svađe, a nju je to dodatno razbesnelo. Njih dvoje su nastavili da se raspravljaju u pabu, ali problem nisu uspeli da reše.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki momak stoji iza devojke! Da sam kriva, da sam ne znam šta uradila, treba da budeš uz mene. Neću da prestanem ako mi neko kaže da sisam k*rac iz čista mira. Ja sam takva, vraćam hiljadu puta. Ti mene napadaš, hoćeš u narodu da me ocrniš. Sram te bilo - bila je ljuta Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE OD POLA SATA PROVELI POD TUŠEM: Nakon suza i iscrpnog razgovora Ana i David razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Hajde da se sredimo. To ti je u krvi. Ti si naučila samo da se svađaš - odgovorio joj je Zola, a zatim joj je poručio da želi da izađe iz rijatija.
Hajde, izađi, da meni ne uništavaš život ovde i rijaliti karijeru. Ne smeš, p*čkica si. Nije mi dobro, uništio si me! Bolje da sam nogu polomila, nego što sam s tobom bila - vikala je Miljana i odjurila u suzama.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'