AKTUELNO

Jedno od najburnijih večeri u Beloj kući!

Tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" voditelj Milan Milošević saopštio je Luni Đogani da joj je propao tajni zadatak, koji je danas u toku dana dobila od Drveta mudrosti.

Naime, Luna je imala zadatak da odglumi pred Markom Miljkovićem da je trudna, a zauzvrat Đoganijeva je tražila da ih Drvo mudrosti izvede na večeru. Međutim, Luna je osetila da će Marko to pogrešno shvatiti, pa je pokušala u tajnosti da mu saopšti da je dobila zadatak, ali Veliki šef je to čuo i samim tim njen zadatak je propao.

Luna je za velikim stolom ustala i obrazložila koliko joj je značio zadatak i kako se oseća povodom toga što joj je Marko uništio zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala Bogu da sam mu rekla, da sam ga dovoljno upoznala. Ja sam osetila da će se loše završiti. On to shvata, tako kako shvata, ja to shvatam kao zadatak, igru. Ja bih to ispunila, dobila bih ono što sam tražila i niko ne bi znao da sam to uradila. Stvarno mi kasni 17 dana, ali nisam trudna. On da je pomislio da je to istina, on bi poludeo. Morala sam da mu kažem u toaletu za zadatak i evo on je sada rekao i sad mi je to propalo. Ja sam od Drveta mudrosti tražila da nas izvede napolje na neku večeru i pristalo je, pa sam dobila taj zadatak, ali pošto je Marko sada ovo rekao, propao mi je zadatak. Htela sam da se osećam lepo i voljeno, da imam nešto zabeleženo, jer u prošloj "Zadruzi" nisam imala ništa zabeleženo sa svojim partnerom, jer nam je ljubav bila zabranjena. Ali njemu to očigledno nije toliko bitno, koliko meni - izjavila je tužno Luna.

Nakon što je Đoganijeva završila svoje izlaganje, ostali stanari Bele kuće ustali su kako bi prokomentarisali odnos između ovog zaljubljenog para.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE ZNAM ŠTA ALEKSANDRA VIŠE HOĆE OD DAVIDA: Ana Korać se tresla od plača, pa pričala o njegovoj majci i bivšoj devojci! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'