AKTUELNO

Sukob između zadrugarki ne jenjava!

Voditelj Milan Milošević najavio je svoju emisiju ,,Pretres nedelje sa Milanom", ali je zadrugare pustio da su odmore, nakon žučne rasprave zbog Višnje Petrović. Marija Kulić i Jovana Tomić Matora su nastavile svoju svađu, koju su započele za crnim stolom, i za vreme reklama.

Tokom izbora potrčka i omiljene osobe, Marija i Matora ušle su u raspravu jer je Višnja iznela informacije iz spoljnog sveta zbog čega je i kažnjena.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva i Matora nastavile da nižu uvrede, pa je Jovana rekla Mariji da će ona progovoriti o svim tajnama koje zna, te ju je pecnula da Kulići samo glume srećnu porodicu.

Ako hoćeš da igraš tako, ja ću onda da igram još prljavije. Ja ću joj lično reći šta mislim o njoj. Ja Miljanu ne mrzim, zbog čega da je mrzim - odbrusila je Matora.
Ja ću Miljani sutra preneti šta si ti sve rekla o njoj večeras, sve ću joj preneti, da zna kakvo mišljenje imaš o njoj - odgovorila joj je Marija.
Boli me k*rac, ne nego ću da ćutim od ove smetlarke i da ćutim? Nemoj da ja progovorim i da ja pričam! To što glume srećnu porodicu, a najgora su porodica - završila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILJANA JE BILA PROTIV MENE I ALEKSANDRE: David i Ana plakali dok je on pričao o majci i bivšoj devojci: SRAMOTA ME JE SUBOTIĆEVE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'