AKTUELNO

Njihova ljubav sve ostavlja bez daha!

Sledeći par koji je bio tema razgovora su Ana Korać i David Dragojević. Zadrugari su ustajali i iznosili samo reči podrške za Davida i Anu, a prvi je ustao Lepi Mića koji je imao samo reči hvale, te im je dao blagoslov za njihovu romansu u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Ušla je kao neko koga ne zanimaju duge veze, poznajem je iz spoljnog sveta. Ona je dozvolila da svi čuju komentar Davidove majke o njoj, koje su laži, jer je znala da će o njoj izaći istina. O Davidu, o čoveku koji je ušao sa svojom devojkom Aleksandrom Subotić, nazivali su ga svakakvim rečima, on je sve to trpeo zbog svoje devojke. Sa tim je pokazao da time brani svoju vezu. Stupio je u iznenadnu vezu sa Anom, zbog koje smo svi ostali bez teksta. I tada je David odlučio da ozvaniči vezu, zbog čega je doživeo da čuje razne komentare svoje majke i bivše devojke. Njegova greška je bila što na vreme nije rekao svojoj bivšoj devojci da su emocije prestale i na vreme olakšao svima. Njihova veza traje ovde i nemaju nikakvu opasnost. Sve ono što ste čuli što je Davidova majka rekla o Ani, ja ću vam samo reći da ja stojim iza lika i dela svoje prijateljice Ane Korać. Spremna je da se bori za svoju vezu, toliko je legla na rudu da je spremna da sa Davidom spava na ledini, samo da bude sa njim, ovo je devojka koju ja ne poznajem - izjavio je Lepi Mića.
Vi ste definitivno najzaljubljeniji par ovde i najlepši, moram da dodam. Vi ćete definitivno obeležiti "Zadrugu 2". Mića je sve lepo obrazložio, vi ćete pobediti u ovom rijalitiju, a ja vam od srca želim da uspete i kada izađete na kapiju - dodala je Suzana Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Šta reći posle svih ovih izlaganja. Moram da kažem da je dovoljno da ih pogledate i da kažem da ovo nije ljubav, ovo je od ljubavi jače - izjavio je Lazar.
Što se tiče Ane, sa njom se družim od poečtka i rekla sam joj da je imala pravo da radi šta hoće i njoj ništa ne zameram. Što se tiče Davida, moraju da se povežu neke stvari koje su se desile pre Ane. Vide se emocije sa obe strane, to se ne dovodi u pitanje. Ono što se meni ne sviđa jeste što je David izjavio da je radio neke stvari zarad drugih. Pre par dana je izjavio da je neke stvari pričao samo zbog nas - izjavila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SANJA I MATORA SU DEFINITIVNO POMERILE GRANICE LJUBAVI: Zadrugari su im uputili najdivnije reči PODRŠKE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'