AKTUELNO

Nakon svađe sa Anom Korać, David razgovarao sa ocem svoje bivše devojke.

Dok je David Dragojević sa zadrugarima pričao o svađi koju je imao sa Anom Korać, otac njegove bivše devojke Aleksandre Subotić, Karađorđe bio je u pabu i pažljivo slušao šta David i ostali pričaju.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom momentu David je odlučio da se obrati Karađorđu kom je rekao kako je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" imao priliku da pogleda novi spot Bece Fantastika i Projekat benda u kom se pojavljuje Aleksandra Subotić.

Karađorđe, Aleksandra snimala neki spot za neku grupu. Ja sam gledao sada kada sam bio u emisiji. Ne znam koja je grupa. Išao je kupaći iz jednog dela - pričao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: PREOKRET KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Miljana Kulić dobila još jednu priliku, evo zbog čega je vraćena u ZADRUGU 2! (FOTO)

Ne znam. A koja grupa? A gde je ona, u Beogradu ili u Novom Sadu? - pitao je Karađorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

U Beogradu je. Ima nekog momka iz Beograda. Ima tog sa kojim se viđa, to je tačno 100 posto. Dete joj je kod nas i ona kada završi sve to, dođe kod nas u Novi Sad. Ima tog nekog konja. Ja tebi ne bih rekao nešto što je laž. Karađorđe i ti znaš šta su žene - dodao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima momka? Pa šta će beba kod tebe u Novom Sadu? Može u vrtić da ide i u Beogradu - bio je šokiran Subotić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#David Dragojević

'