AKTUELNO

Nije očekivao da će mu Kulićka zbog ovoga zameriti!

Zadrugarka Miljana Kulić je odmah nakon povratka u Zadrugu skočila u zagrljaj svom dečku Lazaru Čoliću Zoli koji je satima bio neutešan, jer je mislio da je ona otišla i da se neće vratiti.

Međutim, Kulićeva je bila puna utisaka kada su joj pojedini učesnici prepričavali kako se Zola ponašao u njenom odsustvu, a nije joj se dopalo to što su mnogi zaključili da on nikada ne bi napustio rijaliti zbog nje.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana mu je u toku emisije radija ,,Amnezija" sasula sve u lice, pa priznala da je zgrožena zbog činjenice da on provodi vreme sa ukućanima koji su pokušali da pokvare njihovu vezu.

Ti da mene voliš izašao bi, možda meni nije dobro, možda se ne osećam dobro, možda sam od majke pobegla, dete sam ostavila! Ja sam te molila da izađeš, a ti si rekao da kako ne možeš od obezbeđenja, isto si uradio kao David! Ti si se vratio, ja sam otišla! Ti samo pričaš, a ništa ne radiš! - pridikovala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja vidim da nešto nije u redu sa tobom! Ti imaš potrebu da se mi svađamo! Ja ne znam šta sam ti ja uradio? Šta ja treba da radim? - pitao je Zola.
Marko Stolić mi je rekao da si se pravio lud, sve ti kao nisi video. Mnogo si me ponizio i potcenio. Krunićka je htela da nam upropasti vezu! Ne poštuješ me! - rekla je Miljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'