AKTUELNO

Petrovićeva smatra da je Doborojevićeva sve previše dramatično shvatila.

Voditelj Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Kao što je poznato Višnja Petrović je prenela Staniji Dobrojević po ulasku u "Zadrugu 2" poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića, a zbog toga između njih dve je došlo do rasprave kada je ova zadrugarka kudila glumicu.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si rekla Mići za Višnju da niti smrdi, niti miriše, ali da ipak misliš da hoće da se perfidno poigra -  glasilo je pitanje za Staniju.
Kad sam ušla ovde devojka je otišla u izolaciju, napustila je "Zadrugu" po povratku je prišla i zagrlila me i rekla mi "Hvala ti". Onda je rekla da me poštuje kada sam postala izbor duhovitog dečka Vladimira Tomovića. Čiji da sam god izbor, meni je to ponižavanje sebe, degradiranje. Pitala sam je: "Šta da je neka druga bila izbor, da li bi tada isto rekla", ona nije odgovorila. Devojka se na perfidan način sprda sa mnom, jer misli da sam ja neka ovčica - pričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam joj rekla da je njen izbor da li će da mi veruje. Vladimir je došao do mog broja. Da li sam ja fan Vladimirov, ili ne, to je glupost. To da ja tebe poštujem, jer si ti njegov izbor? Ta dramatizacija... To je glupost - dodala je Višnja.

Višnja je istakla da je Stanija sve previše dramatično i lično shvatila i da je sve stvar nesporazuma. Kako će se odnos ove dve ukućanke odvijati, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Jedva smogla snage za ovo! Miljana napisala PISMO Zoli, PA ZAPLAKALA KAD SE OSAMILA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'