AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno što je ovo morala da sluša.

Ove noći stanari Bele kuće imali su priliku da gledaju klipove na kojima su zadrugari pričali jedni drugima iza leđa, a večeras su sve tajne zadrugara obelodanjene. Domaćin ove emisije bio je voditelj Milan Milošević.

Zadrugari su odgledali snimak u kojem Marko Petrušević Petrući komentariše sa  Marijanom Zonjić i Markom Stolićem sa kojim zadrugarkama bi vodio ljubav i koja od njih ima savršenu građu. Kako je Petrući rekao da bi bio sa skoro svakom zadrugarkom, to je izazvalo opštu pometnju među zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da bi sve dobre ribe j*bao. Ja inače volim i starije malo. Ne mislim na starije, na Zoricu i Snežu. Ne bih j*ebao ribu od svog druga - rekao je Petrući.
Kao i da bi tebe starije htele. Ja imam ovde svoju težinu, ja nisam ovde došla radi zabave - prokomentarisala je Snežana Ilić koja je svojim komentarom nasmejala sve ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Da nemam Sanju, izj*bala bih se sa tobom. Šta fali? Mlad i lep dečko - dodala je Matora.

Ovo je i te kako zasmetalo Petrućijevoj devojci Rebeki Popović koja je imala potrebu da kaže Marku Stoliću i Jovani Tomić Matoroj kako se oseća.

Kao da postoji neka interna zaj*bancija koju ja ne razumem. Ne verujem ja da je on nešto loše rekao, ali naš odnos se predstavlja kao j*bačina i to me nervira - priznala je Rebeka Matoroj.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Jeremić OLAJAVAO Maju, pa pričao o njenoj INTIMNOJ REGIJI, ona ga jednom rečenicom potpuno RAZORUŽALA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'