AKTUELNO

Ne želi da ga vidi više?

Nakon emisije u kojoj su zadrugari gledali video-klipove, Stanija Dobrojević, Bane Čolak i Pavle Jovanović pravili su večeru u kuhinji i tu priliku iskoristili za razgovor o raznim pričama.

Razgovarali su o noćnom provodu u prestonici, kada je Stanija istakla da ona ne izlazi previše, osim kada joj klub ili diskoteka ponude dobar honorar.

Međutim, ono što je Banetu zaparalo uši jeste kada je Pavle kroz šalu ubacio doskočicu o mogućem povratku Stanijinog dečka, Vladimira Tomovića. Na tu konstataciju, Bane je napravio čudnu grimasu, što je iznenadilo Dobrojevićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nema problem sa njim. Što se mene tiče, ja jedva čekam, a ti vidi. Ja sam sa njim top, ja nemam problem da on uđe - izjavio je Bane kroz osmeh.
Vidi kako se nasmejao, jeste videli? Kao:,,Koji dečko?" Pa ti si izjavio da ne bi voleo da uđe, a sad kao to. Bane, ne mogu da verujem. Igramo igrice, a? Bane, mnogo si nervozan večeras - uzvratila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE SI POKVARILA: Zola BESAN KAO RIS na Miljanu zbog svađe sa Sanjom i Matorom, pa joj očitao lekciju! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozgu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'