AKTUELNO

Izvinila se Višnji zbog njihobog sukoba.

Višnja Petrović se nakon baraža vratila u Belu kuću, a sa sobom je unela i pismo Vladimira Tomovića koji je svojoj lepšoj polovini Staniji Dobrojević poručio da se drži dalje od muškog dela ukućana.

Staniju je ova poruka jako potresla, a sa Višnjom se posvađala nakon što joj je ona rekla da je poštuje zato što je bila Vladimirov izbor. Njih dve su se nedavno pomirile, a o svemu su ponovo razgovarale ovog jutra.

Foto: TvPink Printscreen

Juče sam bila smorena, jer sam mislila da će da ga ubace makar na pet minuta da ga vidim. Bio je Dan zaljubljenih, a prošao je tako što ja više ne znam ni koji mi je status veze i dali su odluke koje sam donela pre ulaska bile ispravne. Ono što je poručio je bilo katastrofa. Kod mene ne mogu ultimatumi - priznala je Stanija.
Žao mi je zbog svega što se desilo. Ti si tu ispala okej za njih, ali sam ja izgorela - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VOLIM TE TAKVU KAKVA SI: Miki i Suzana planiraju ZAJEDNIČKI ŽIVOT nakon Zadruge, a evo gde će najviše vremena provoditi! (VIDEO)

Ja sam stekla utisak na osnovu toga što sam gledala tvoje javne izbore. Na osnovu toga sam shvatila da ti voliš ljubomorne muškarce. Nečim si ga ti isprovocirala. Prvo kada me je nazvao bilo je sve kul - rekla je Višnja.

Stanija je potvrdila da je su svi njeni bivši bili ljubomorni, ali da ni "višem profilu muškaraca" nije dozvoljavala da joj postavljaju ograničenja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'