AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola razgovarali su nakon porodičnog sastanka ispred paba o njihovom odnosu, koji je u poslednjih par dana glavna tema u Beloj kući.

Ono što je zadrugarima zasmetalo jeste ultimatum koji je Zola dao Miljani - uslovio ju je time da ako želi da ostane u vezi s njim mora da izbegava konfliktne situacije, pa su svi stanari na imanju osudili njegov potez. Miljana i Zola pričali su o njihovoj vezi i šta je to što Kulićeva zamera njenom vereniku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja čim ustanem, videla sam da si ti mrzovoljan, da ne voliš ponedeljak, sredu, četvrtak, petak, ali da obožavaš utorak i nedelju. Ja sam videla da si se ohladio od mene, ne komentarišeš više sa mnom. Počela si da me izbegavaš. Ja kad ustanem ti kreneš da puckaš prstima, ustaješ, šetkaš, grizeš nokte - izjavila je Miljana, pa je tokom govora imitirala Zolu.
Mene jednostavno zaboli bilo kakav konflikt da imaš, svestan sam da ne mogu svi da te vole i da treba da prokomentarišeš, ali mene sve to zaboli, nekako, sve je sveže i naša veza. Da smo mi u braku, ja bih ti rekao udaraj po svima, ne bi me interesovalo, bio bih u fazonu da si došla ovde da zaradiš novac i to je to. Koliko puta sam te samo udario nogom, a ti me pitaš zašto sam to uradio. Ja sam drugačiji, nisam iz ovog sveta - odgovorio je Zola.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA URADILA TEST ZA TRUDNOĆU: Čim je videla rezultate, ustala i javno se obratila porodici! USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su Miljana i Lazar nastavili da komentarišu o njihovom odnosu, što možete poslušati u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'