AKTUELNO

Kako li će njena majka reagovati na ovo?

Tokom večeri, Miljana Kulić i njen verenik, Lazar Čolić Zola šetali su velelepnim imanjem i razgovarali o temi koja već danima unazad uzburkava Belu kuću.

Miljana je u jednom trenutku sela kod hotela "Zadruga" i prepričala Zoli razgovor koji je imala sa svojom majkom, Marijom Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da pričam šifrovano. Otišla sam da spremim palačinke i kažem mami šta da ovde svako u svakom vidi konkurenciju, kakvi porodični sastanci. I ona mi kaže da ne može meni niko da uskraćuje da komentarišem, pa mi je rekla da će uvek da komentariše za stolom i našu vezu, kao i ostale. Ljudi joj ovde kao kažu da gledam svoje probleme, da sam joj ja najveći problem. Posle mi je rekla da samo ja tebe slušam, da ću daleko dogurati. Ja sam je posle napala zbog toga što tebe naziva onakvim imenima, debil, teletabis, indijanac, to je pokupila iz prethodnih rijalitija koje je gledala - ispričala je Miljana.

Potom je Miljana istakla Zoli da je ona sigurna da joj njena majka tera inat, ali da ne želi više da ga opeterećuje tom pričom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja neću da nas opterećujem više, nego prosto imalo je veze sa tobom, pa sam ti zato ispričala. Ja se nadam da bi i ti meni ispričao kada bi se tako nešto desilo. Naš odnos nema veze sa njom, ali vaš odnos ima veze sa mnom. Neću da mi iko remeti vezu sa tobom, hoću da gledam Željka, tebe i mene, ne želim da se raspravljam sa njom. I zamolila sam je da više ne komentariše našu vezu. Rekla sam joj da joj se svi smeju iza leđa, a ona kao, baš sam je tako nazvala, napaljena majmunica skače da odgovori, dok ja lomim šolje - dodala je Miljana.

Miljana i Zola nastavili su da pričaju o njihovom odnosu, pa su se uputili ka njihovom ljubavnom gnezdu u hodniku hotela.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA URADILA TEST ZA TRUDNOĆU: Čim je videla rezultate, ustala i javno se obratila porodici! USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'