AKTUELNO

Zadrugar ostao bez teksta posle ovih reči.

Zadrugari su spremni dočekali emisiju ,,Igra istine", a od samog starta bilo je evidentno da su se oštro pripremali da jedni druge upitaju sve ono što ih zanima.

Među prvima je bila Zerina Hećo koja je zamolila Mariju Kulić da pred svima otkrije da li smatra da je kriva za turbulencije koje nastaju u vezi njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Iako je poznato da ona od prvog dana nije podržala njihovu ljubav, Marija ne smatra da je kriva i istakla je da nikada nije uticala na to da se oni posvađaju.

Foto: TvPink Printscreen

Ne smatram da sam ja uzrok, ja u poslednjoj svađi nisam ni učestvovala, niti u njihovom dogovoru da on treba da pozove ljude koji poštuju i nju i njega. Međutim, kada su se oni pojavili na rođendanu, bila je takva reakcija, ja nisam ni znala za taj dogovor. Ja nisam htela da odem na rođendan, ali on je za mene lik koji je mnogo težak za komentarisanje. Ima on vrline i mane, ali je težak. Ja sam krenula, zato što me Miljana zamolila. Posvađali su se, odreagovala je kako je mislila da treba. Rekla sam joj da to nije lepo, da mu je na neki način pokvarila rođendan. Što se tiče njihovog odnosa, ja sam joj rekla da je sve od situacije do situacije. Pitala sam je kada je on nju zaštitio ili branio ili stao na tvoju stranu kada je u pitanju tvoje izlaganje. Kad ga gledaš ne možeš da ne primetiš na osnovu njegovog izraza lica šta on u datom momentu misli o nekoj situaciji. Kad pogledam druge, znam tačno šta misle. Rekla sam joj da je mnogo hladan, nikad joj nisam rekla da se posvađa sa njim. Ona je drugačija bila kad nisam bila tu iz razloga što je očekivala da se vratim. U tom periodu je bila aktivna, Klara je bila njihova služavka pa je na kraju prošla tako da je dobila parče torte kad se završio rođendan. Ne vidim razliku u njihovoj vezi otkad sam se vratila, oni se isto svađaju. Kako je bilo kad nisam bila tu, ne znam, ne zanima me. Ponižava se ona, žao mi je što je spala na ovaj nivo, ali ako je ona srećna može da nastavi tako. Ja ne smatram da sam prepreka - rekla je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko nije imao primedbe na Marijino izlaganje, a kakve je još informacije iznela za stolom, pogledajte u video klipu u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

'