AKTUELNO

Bez dlake na jeziku priznala je šta misli!

Stanija Dobrojević je odmah nakon povratka u Belu kuću dobila priliku da prokomentariše kakvo je njeno mišljenje o svim učesnicima, a zbog toga je bila u ozbiljnim sukobima sa pojedinim ukućanima.

Međutim, ona je u emisiji ,,Igra istine" dobila zadatak da otkrije koje bi tri osobe prozvala kao najlicemernije, što njoj to nimalo nije predstavljalo problem.

Foto: TvPink Printscreen

Po mom mišljenju, tri najlicemernije osobe su Sanja, Ljuba i Zerina. Bilo je pismo da su Kulićke diskvalifikovane, Ljuba je komentarisala Švedsku, Sanja naručuje kozmetike. Ja sam burno odreagovala, da je moj najveći neprijatelj diskvalifikovan, ne bi mi bilo svejedno. Kulićke su bitne za šou i onda se ona osetila kao da sam imala nešto lično protiv nje (Sanja). Ona je to iznela kao neki argument, da imam nešto protiv nje, banalna je. Iza toga se kriju neki drugi razlozi. Što se tiče Ljube, imale smo konflikte na Farmi. Gazila me tamo, imala sam svoju ljubavnu priču. Bavila se mojom pričom. Sada, šest godina kasnije, srećemo se ovde. Prišla sam joj korektno nastrojena, razgovarale smo. Poslednja tri dana ona uzdiže druge ljude, mene spušta. Ovde neću biti žrtva, ja sam se promenila, ti si ostala ista! Zato sam ti rekla da si se bavila mojim životom. A, imaš ćerku koju treba da gledaš! - rekla je Stanija.

Ljubu Pantović razbesnelo je Stanijino izlaganje, jer joj je spomenula ćerku koja više nije učesnica rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti imaš neke traume sa farme, pokušavaš da budeš moja žrtva! Ti ne treba da se hvataš moje ćerke, tvoje laži su ovde meta! Flertuješ, lažeš i foliraš! Naravno da sam u pravu, a ti kao poslednja bednica komentariši moju ćerku! - rekla je Ljuba.

Zbog ovog priznanja došlo je do žestoke rasprave, a kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'