AKTUELNO

Otvoreno je pričala o svemu.

Stanija Dobrojević je odmah po povratku u Belu kuću pokušavala da uspostavi dobre odnose sa svim ukućanima, međutim, ona je opasno zamerila Ljubi Pantović zbog neiskrenosti koju joj je pokazala.

Sedma sila ju je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala zbog čega je Ljubu okarakterisala kao dvoličnu osobu, a ona je detaljno ispričala zbog čega je stekla takav utisak.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim ulaskom ovde, ja sam se prema Ljubi Pantović postavila drugarski. Imale smo super komunikaciju, ali svaki put kad se nešto desi, ona ustane za stolom i lepo mi ga zavuče. Ili me voli ili mi pokaži da me ne voliš. Oni koji kaže da me ne gotivi, ja to poštujem. Tipa, sedimo i razgovaramo sve super i onda ustane za stolom i ponizi me - rekla je Stanija.

Ni Ljuba Pantović nije ostala imuna na ove reči, pa je zamolila da i ona da svoj komentar na ovo.

Foto: TvPink Printscreen

Staniji smeta sasipanje istine. Ja sam ovde pozvana da bih se bavila ukućanima. Za situacije su krivi akteri, a ne ja koja komentarišem. Ako se postavi pitanje da ja iznesem svoje mišljenje o nečemu što sam videla, ja ću to uraditi. Ja sam njoj zamerala što je lenština i što ima taktiku. Ona nema šta da kaže niti ima argumente protiv mene, pa kreće da vređa moju ćerku. To je pribegavanje taktici, ja krećem i na fizički kontakt kad neko dira moju decu i mog čoveka. Jadno je napadati neke ljude u nemoći da se napadnem ja. Nemam razloga da budem ljubomorna, ali ni jedan segment naših spoljašnjih svetova se ne poklapa - rekla je Ljuba.

Šta je usledilo u nastavku ove rasprave, pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'