AKTUELNO

Ovo je zaprepastilo sve!

Između Lune Đogani i Dragane Mitar nastala je ogromna netrpeljivost u Beloj kući, a svi su bili svedoci kada su jedna drugoj uputile žestoke uvrede. Mnogi su zaključili da je to zbog Marka Miljkovića koji je pored svih devojaka odlučio da započne ljubavnu romansu sa mladom blogerkom.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" zamolila Lunu da prokomentariše Draganinu izjavu da je ona nemoralna. Ona se ponovo dotakla teme o vezi sa Slobodanom Radanovićem, pa teška srca priznala da je niko od ukućana ne voli.

Foto: TvPink Printscreen

Bitno je ko kaže, a ne šta kaže. Žene kao što je ona ne mogu da mi morališu. Ja stojim iza toga da sam rasturila brak, ali mogu da kažem da je to moja jedina greška u životu. Kad budu gledali sebe i svoje dvorište, tad neka morališu. To što komentariše moju vezu, očigledno da je boli. Ona može da priča do sutra, ali nije ona jedina. Nju Marko ne interesuje, ali je to tako. I ja sam se pitala što je to tako. Kad sam bila sa oženjenim, nije valjalo, sad opet ne valja kad sam zaljubljena. Ne znam šta treba da uradim da bi mi neko rekao da je srećan što sam srećna. Šta god ja uradila, oni mene neće voleti - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da raščistimo jednom za svagda. Ja sam se sa svojim razišla, ali se nisam razvela. Ostao je taj papir, mi smo dali šansu braku još jednom. Mi smo psihički i fizički bili razdvojeni. Ja njihovu vezu nisam komentarisala, dok me nisu pitali. Ne volim ljude koji menjaju mišljenja, ja takve ljude kao što je Marko ne volim. Oni ćute i ništa ne iskomentarišu do kraja, on je iskusan. Mrzim licemerne ljude, nedorečen je. Tako je bilo i dok smo se družili i ja sam se sama distancirala. Nisam smatrala da treba da se družimo. Animozitet je postojao između mene i Lune. Jednostavno, ne primećujem je niti me zanima - prokomentarisala je Dragana.

Miljkoviću nimalo nije bilo svejedno kada je čuo negativne komentare o sebi, pa je ušao u raspravu sa Draganom.

Hteo bih da znam gde je ona videla da sam licemeran. Ja ne kažem da nisam, ali kaži mi kad - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ne volim ljude koji rade jedno, a misle drugo. Evo primera, kad smo nešto razgovarali na zidiću i kad smo se mi družili, a stalno su bile neke varnice i čarke između njega i Lune, u par navrata je govorio da je ona klinka, da nikad ne bi mogao da bude sa takvim profilom devojke i onda uradiš nešto kontra. Meni je to užasno, pritom ponašanje u Magazin in-u. Tako da, promenila sam mišljenje o njemu - odgovorila je Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Nije vredna mog komentara. Što se tiče mog licemerstva, ja sam to pričao i to je bilo peckanje. Ona jeste generalno bila nezrela u Zadruzi 1, ali vremenom se opametila i krenula je pravim putem i mislim da će da nastavi samouzlazom putanjom. Jako glup primer za licemera i nemam šta da dodam - rekao je Marko.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'