AKTUELNO

Takmičari su ponovo ušli u žestok sukob zbog ovoga.

Bane Čolak i Zerina Hećo bili su vidno iznenađeni kada je Veliki šef na dan zaljubljenih pustio video - klip u kojem su njih dvoje mogli da se prisete momenata kada su bili zaljubljeni i vidno srećni.

Sedma sila ih je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala kako su se osećali i da li postoji mogućnost da daju još jednu šansu svojoj vezi, a što je u njima izazvalo burne reakcije.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da lažem, stvarno sam hteo da odglumim dok sam bio za stolom. Nisam očekivao taj klip, nisam se nadao najiskrenije. Ja sam se potrudio da iskuliram i da mi je svejedno. Videli ste da sam otišao sam, bilo mi je teško. Kad sam video sve te momente, zaboravio sam na sve loše. Setio sam se nje kao druge osobe koju sam poznavao. Setio sam se svega što smo proživaljvali. Iako se trudim da budem flegma i da me ništa ne zanima, bilo mi je teško kad sam to video, krivo mi je. Posle mnogih stvari koje su se desile i sa moje strane koje su bile ružne, nikad više to ne bi bilo to. Nikad više neće biti isto, nema svrhe ni poente bilo čega, meni je drago. Ako ja nisam uspeo da je izvučem iz depresije, drago mi je što je neko drugi. Izbegavam da budemo u istom prostoru, ne želim da se svađamo, iako je ona mene vređala i psovala - rekao je Bane.

Hećo je ponovo briznula u plač nakon njegovih reči, a niko nije ostao ravnodušan nakon svega što je ona ispričala.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sinoć na igri istine imala konflikt sa Mićom. Iako ne treba da me zabole neke stvari, ja sam takva. Mene će to povrediti i svaka ta reč i svaki komentar mene povredi, ja sam takva, ne mogu to da promenim. Mogu ja da stojim i stabilno i da se odbranim i sama da prođem kroz sve, prolazila sam i kroz gore stvari u životu, ali ja ne mogu da ne odreagujem, jer je ružno - rekla je Zerina.
Ja sam hteo da odbranim Zerinu kad se svađala sa Mićom, nisam hteo da kažem ništa loše. Onda je ona mene napala i počela je da me psuje, ali eto, neću više ni da je branim - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina se ponovo osvrnula na podsmeh Stanije Dobrojević i Maje Marinković kada su je videle u suzama, pa priznala da nije u redu to što bilo ko može da pomisli da je neiskrena po pitanju svojih emocija.

Ovo je smešna izjava što se tiče njega, vidim da Stanija plače, Maja...kad sam davala odgovor novinarima, kako se ja osećam i u kom sam ja stanju i te kako me zaboli kad kažu da sam odglumila. Znam da moja majka kao da ima rak, da se sva osušila, da li može neko da pomisli u svom mozgu da bih ja to priređivala svojoj porodici? - pitala se Zerina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'