AKTUELNO

Ne planira sa njom ozbiljnu vezu.

Bora Santana i Lazar Jeremić su ove noći dobili tajni zadatak od Drveta mudrosti. Oni će do srede biti ljubavni savetnici Bele kuće kojima će se zadrugari obraćati ukoliko imaju emotivne probleme.

Njihov prvi klijent je bio Marko Petrušević Petrući koji im se požalio da ne može da nađe zajednički jezik sa svojom devojkom Rebekom Popović.

Foto: TvPink Printscreen

To postoji ili ne postoji. To što nas nema preko dana je i moja krivica. Ja ne mogu sa devojkom da provodim ceo dan, napolju bi mi bilo drugačije. Šta da radim sa njom stalno. Ja stalno šetam, ne drži me mesto, a ona ima Bermudski trougao - krevet, kuhinja, kupatilo. Kod nje me nerviraju sitnice, što je lenčuga - rekao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAZMIŠLJAO SAM SVE DA IŠUTIRAM: Zola priznao Ognjenu da mu rođendan neće ostati u lepom sećanju zbog Miljane! (VIDEO)

Da mi je stalo, ja bih se potrudio. Iskreno, zabole me. To je veza bez obaveza. Zanima me kako će biti napolju. Osetio sam kada se posvađamo da mi zafali da je zagrlim. Dok traje seksualna hemija, mislim da ću da je oženim, a čim završimo to prođe - dodao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'