AKTUELNO

Svi su ga osudili zbog ponašanja, ponajviše Mina Vrbaški.

Kada su se zadrugarke Luna Đogani, Rebeka Popović i Snežana Ilić vratile iz kupovine došlo je do haosa u pabu zbog kojeg je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razlog svega toga bilo je nezadovoljstvo Karađorđa Subotića namirnicama koje je donela Luna Đogani iz prodavnice. Marko Miljković je branio svoju devojku govorivši kako je sve cimere upozorio da ne opretećuju Lunu sa spiskovima hrane koju treba da kupe. Međutim, Subotića to nije zanimalo.

Rekao sam ti da njoj ne dajete. Sram vas bio. Svi smo uskraćeni. Rekao sam joj da ti uzme jer sam se sažalio. Vikao sam da je ne pretrpavate. Nema ko da ti kupi da jedeš - vikao je Marko Miljković, a na njegove reči je burno reagovao Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mrš bre, smrdljivci. Evo ti hrana, jedi. J*ebem vas u usta. Klošarko jedna. Sram vas bilo - rekao je Karađorđe, a onda je svoj bes usmerio ka Mini Vrbaški.

Mina Vrbaški se našla u blizini i odmah je počela da ga osuđuje što se tako ponaša. Govorila je kako mu je dala nekoliko svojih namirnica. Ipak, njen stav se nije dopao Subotiću pa je žustro vređao. On je od besa prosuo kafu po pabu, a svi prisutni su ga burno osudili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam ti ja Aleksandra. Smrdušo smrdljiva, to mami svojoj pokaži! Sram te bilo. J*bem te u usta bedna - vikao je on, a Mina je bila u šoku šta sluša.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'