AKTUELNO

Ne želi više da čuje za njega!

Zadrugari su ove noći vršili pretres nedelje sa Milanom Miloševićem prilikom kog su se bavili temama koje su najviše intrigirale javnost proteklih sedam dana.

Jedna od tema koja je pokrenuta za crnim stolom bio je sukob između Stanije Dobrojević i Zerine Hećo za koji mnogi smatraju da je nastao zbog Baneta Čolaka. Mnogi zadrugari smatraju da Stanija zavodi Baneta, dok ona tvrdi da je njihov odnos čisto prijateljski, ali da joj smetaju neki njegovi gestovi.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste ispalo glupo kada sam joj ponudio moju majicu da spava, ali je nisam muvao. Mislim da nijednim gestom osim te majice nisam prešao granicu pristojnosti. Ja sam njoj zamerilo što me stalno čačka, a ima dečka. Ako ona mene čačka, gura mi prste u uvo, onda ja mogu nju da zagrlim. Čašu je prelio kada sam joj rekao kako bih voleo da mi se zove sin, a posle sam je čuo da priča kako je ona planirala to ime. Rekla mi je da sam njena beba - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KLOŠARKO, OTIMAŠ MI HRANU IZ RUKE: Karađorđe vređao Minu, zbog njegovih reči se svi UZNEMIRILI! (VIDEO)

Jeste, ja sam zaljubljena u Baneta Čolaka. Nadam se da je uspeo i da će Vladimir Tomović u ovom momentu da se obesi i da me ostavi. Marš, bre, g*vno jedno! Selim se iz kreveta! Ne možeš prijatelj nikome ovde da budeš! Bravo, Bane, debilu! Izgubio si me kao prijatelja! - bila je besna Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'