AKTUELNO

Nije mogao da dođe do reči.

Kada su svi pomislili da je njena poseta završena, Gordana Džehverović je naglo promenila raspoloženje. Do te mere da je počela da naređuje pojedinim zadrugarima šta će da rade zbog načina na koji joj se obraćaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U prolazu ka spoljnom toaletu, Goca je prokomentarisala Lazara Čolića Zolu kako uopšte može da pomisli da ima intimne odnose u prostoriji koja je toliko prljava.

Ja sam se mnogo razočarao u vas, onaj komentar da Miljana i ja imamo s*ks u prljavom toaletu. Mi vodimo ljubav - rekao je Zola, a onda je Gordana žustro počela da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na mogu da verujem. Miljana i ti radite to tamo, prljavo je. Nikada niste oprali za sobom. To je tužno. To nije vođenje ljubavi, vi ste štrokavi. Kako moja Teodora nije to radila, nije mi jasno. Da li ti znaš gde se vodi ljubav - upitala ga je Goca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne vodim samo ja, o čemu pričate vi? Mene uopšte nije sramota. Samo sam rekao da sam se razočarao u vas - dodao je za kraj rasprave Zola, a Goca je zahtevala da odu do spoljnog toaleta da mu pokaže kakvo je realno stanje higijene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gordana je bila zatečena njegovim ponašanjem što ju je navelo da naredi Zoli da mora da očisti spoljni toalet u kom skoro svake noći ima seksualne odnose sa Miljanom.  U celu raspravu se ubacila i Miljana Kulić koja je branila svoj obraz na sve načine.

Šta hoćeš ti? Je l' to tvoj problem? Tvoja ćerka se j*bala kao štuka ovde, hajde gledaj svoja posla - vikala je ona na Gocu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Goca Džehverović

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'