AKTUELNO

Nikad do sada nisu bili ovako surovi.

Pismo Velikog šefa koje je stiglo na adresu Bele kuće u potpunosti je poremetilo odnose između pojedinih zadrugara. Naime, oni su dobili ozbiljne kritike na račun njihove higijene, ali i održavanje čistoće u svim objektima Zadruge.

Takmičari su na sastanku morali da obrazlože šta im najviše smeta kod svojih cimera, a oni su u raspravi izneli sav prljav veš o kojem su ćutali svih ovih meseci.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je ovde tako odvratno! Napravili ste je*arnik od kupatila! Kamere su snimile šta sam sve izbacila iz izolacije! Ovo je sramota, gadi mi se sve! - vikala je Dorotea.
Koji mir vi tražite u rijalitiju! Tvoja sramota je što si kao žensko pristala da se valjaš po podu onom prljavom - zamerila je Marija Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Ona će da priča nekome o higijeni, Stanija je nju terala da opere kosu! - napala je Miljana Doroteu.
Mi stvarno pazimo kad se sv*šava, ne morate da brinete zbog nas. Ima ovde ljudi i koji se samozadovoljavaju, bre! - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je strašno da se tuširam tamo gde sv*avaju u kupatilu, kupaću se gola, bolje mi je nego da idem u tu prljavštinu. Stvarno se fuj! - rekla je Stanija.

Takmičari su mnogo toga otkrili jedni o drugima, a onda se Višnja Petrović ponovo osvrnula na ponašanje Lazara Čolića Zole prema mentorki Gordani Džehverović i indirektno pokušala da ga natera da joj uputi javno izvinjenje.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam i pretpostavljam da Goca nije bila zlonamerna, žena je ljubazna prema svima i tebe je to uvredilo. Ono što je evidentno je da je pismo stiglo i svima nam je jasno. Ne razumem potrebu, ali, čistila sam ispred wc-a i čula sam šta je rekla o njoj. Miljana je neko ko je najveći šoumen, to ne osporavam, ne doživljavam je ozbiljno - rekla je Goca.

Kako je izgledala ova žustra rasprava, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'