AKTUELNO

Nije štedeo reči za cimere!

Sinoćna žurka tema je od ranog jutra u Beloj kući. Zadrugari su skuvali prvu jutarnju kaficu i smestili se na dobro poznato mesto na velelpnom imanju.

Komentarišući dešavanja sa žurke, stanari su se dotakli i Branislava Radonića Brendona. Brendon je imao više rasprava koje su eskalirale polivanjem vodom. Popularni reper, Nenad Aleksić Ša prvi je započeo da dobacuje Brendonu, kada ga je video da stoji pored kamere, a budući da ga ostali cimeri optužuju da traži kadar, sasvim se očekivalo da će u ovom smeru teći razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ste sinoć Brendonu radili, mira mu niste dali. Vidi, vidi, stao ispred one kamere! Brendi, je l' to tvoja kamera sada definitivno - upitao ga je Ša.
Brendone, možeš da budeš u našoj ekipi ako budeš imao one gaće, ono, tipa tange - doviknula mu je Zlata Đurković.

Brendon je zatim nasmejao sve zadrugare kada je otkrio da on donji veš tog tipa poseduje i u "Zadruzi", ali da ga nosi samo kada ide na poseban tretman lečenja kože.

Foto: TvPink Printscreen

Imam ih ovde, poslalal mi je doktorka da se podsetim svog lečenja. Ja idem go kad hoću. Napale me žene u crnom, sektašice i ostali primitivni oblici života - odbrusio im je Brendon na svojstven način.

PROČITAJTE JOŠ: OVO IH JE TRGLO IZ SNA! Zadrugari SKOČILI iz kreveta kad su čuli OVE zvuke! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'