AKTUELNO

Atraktivna zadrugarka gostovala je u radijskoj emisiji Bore i Baneta.

Stanija Dobrojević gostovala je u današnjoj epizodi radija "Amnezija" gde je govorila o svom učešću u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" u koji se nedavno vratila posle zdravstvenih problema.

Teme o kojima se pričalo bile su njena veza sa Vladomirom Tomovićem, svađa sa Zerinom Hećo, kao i glasine da ona zavodi Baneta Čolaka i Davida Dragovevića.

Foto: TvPink Printscreen

Naša veza je krenula iz taktike, pa su se rodile emocije. Imali smo nesuglasice po mom izlasku, ali smo sve rešili. Bio je veliki rizik da uđem ovde sama, s obzirom na to da sam zaljibljive prirode. On ne sme da dozvoli da se peca na sve što vidi. Ja nisam učinila ništa što bi kompromitovalo našu vezu. Ja sam se ovde postavila kao ortak prema svim muškarcima. Mirno spavaj Vlado, sve je zaključano i tako će biti do kraja - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLJUŠTALE KAZNE U BELOJ KUĆI: Veliki šef OVAKO kaznio Sanju zbog nasrtaja na Matoru! (VIDEO)

Ne mislim da je moje druženje sa Banetom negativno uticalo na vezu sa Vladom. Znam da je javnost to osuđivala, ali on je bio ovde sam i odbačen od svih. Postavila sam se kao čovek i nisam zaslužila ono njegovo izlaganje da ja njega zavodim i grlim. Prodao me je za par pitanja novinara. David i Ana su slatki i vole se, ne bih se nikada mešala u njihovu vezu - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'