AKTUELNO

Našla joj se u teškom trenutku kao podrška.

U toku emisije ''Pitanja gledalaca'' odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković bio je tema nekoliko puta. Učestale žučne svađe dve zadrugarke koje su u vezi još od prve sezone ''Zadruge'', večeras su kulminirale više puta.

Pročitajte više: RASKINI, ZATO SI SE I POSVAĐALA SA MNOM! Matora RASKRINKALA Sanju, ona pokušala da je UDARI, OBEZBEĐENJE JEDVA SPREČILO FIZIČKI KONTAKT! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svađe ispred toaleta, Sanja je htela da se osami pa je zatvorila vrata i počela da plače. Osoba koja često samuje u toj prostoriji je Zerina Hećo pa je ovog puta na sve načine htela da je oraspoloži.

Došla je ovde da mi histriše, jer hoću da spavam kod Mine večeras. Namerno me provocira, jer zna da sam pri kraju živaca - govorila je u suzama Sanja.

Hećo je navela da bi ona trebalo da zna kako zatvoreni prostor može da utiče na raspoloženja učesnika, pa joj je predložila da pokuša da se opusti i istušira.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije to toliko strašno koliko ste vi pukle ovde. Ja sam uvek objektivna, znaš i sama to. Smiri se, znaš i sama šta ste preživele u prvoj sezoni - govorila je Zerina u nadi da je oraspoloži.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'