AKTUELNO

Kako će na ovo reagovati pevačicin muž?

Suzana Perović jedva je dočekala da podeli vest sa svojim emotivnim drugom Mikijem Đuričićem o suđenju koje je imala sa Rebekom Popović.

Tokom suđenja otkriveno je da su se Popovićeva i pčelar iz Kupinova poljubili, te je plavokosa pevačica htela da čuje šta Miki ima da kaže na to. U rehabilitaciji Suzana, Bora Santana i Miki razgovarali su o suđenju.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je rekla Rebeka? Da sam joj rekao da si luda - upitao je Miki.

Nakon toga, Suzana mu je ispričala za misteriozni poljuac, te se Đuričić pravio da se ne seća, ali kako bi se ogradio, rekao je da se nisu poljubili jezikom.

Ja se toga ne sećam, bez zaj*bancije se ne sećam. Sa jezikom je poljubio nisam sigurno, možda ovako - pokušavao je da se priseti Đuričić.
Kao da je bitno! Poljubac sa jezikom ili bez njega, zašto tako primitivno gledate na to - pitala ih je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je, inače, u više navrata razmenjivala nežnosti i strastvene poljupce sa Mikijem, ali nikada nije htela da priča o tome javno. Međutim, kada joj je emotivni drug spomenuo poljupce, plavokosa zadrugarka priznala je da se između njih ipak desio.

Dobro Suzana, ako na to tako gledaš, onda smo se i mi poljubili - rekao joj je Miki.
Pa jesmo, evo. Pa i on (Bora) se poljubio i šta sad - pokušala je da se opravda Suzana.

PROČIJTATE JOŠ: GDE SI TI MUŠKOST IZGUBIO? Ljuba nastavila svađu sa bivšim suprugom! Obezbeđenje odmah reagovalo! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'