AKTUELNO

Perovićeva se plaši reakcije svojih najmilijih.

Na narednom klipu prikazanom ovog četvrtka bila je Suzana Perović. Ona se žalila Jovani Tomić Matoroj na svoju simpatiju Mikiju Đuričića. Perovićeva se gušila u suzama, dok je Matora pokušavala da je uteši. Pevačica je ovom prilikom priznala da voli Mikija, ali se plaši reakcije svoje porodice, a posebno jedne osobe na koju cela situacija sa Đuričićem može loše da utiče.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nakon odgledanog snimka, akteri su prokomentarisali ono što je bilo prikazano.

Neću da otkrijem ko je ta osoba - rekla je Suzana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nije da sam ja na Mikijevoj strani, ali ga razumem. On je štiti, a ona mu zamera. Suzana i Sanja su jako slične. Ja sa Suzanom mogu da pričam, zato što su slične, ali opet sam na Mikijevoj strani. Kapiram celu situaciju, mnogo sam ih zavolela - navela je Matora.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: Pušten snimak Luninog i Markovog s*ksa, Đoganijeva HISTERIČNO NAPUSTILA Belu kuću, pa poručila: Ja volim da vodim ljubav! (VIDEO)

Pevačica je zatim otkrila da je tada bila potpuno emotivno nestabilna i da se rastužila jer se setila jedne osobe koju ima napolju, te da se plaši reakcije te osobe.

Vi jako dobro vidite i gledaoci dobro vide u kakvom sam ja stanju ovde. Ja retko pričam o svojim emocijama, ja ne pričam, on priča. Ako kažem da napolju postoji neko, ne mislim na muškarca. Napolju postoji neko za koga znam da ovakve stvari mogu da utiču, možda i grešim. Ja sam ovde u nervnom rastrojstvu, ali imam pravo da zadržim to za sebe - navela je Suzana.

Foto: Rijaliti Zadruga

To je taj famozni ponedeljak, kad je Suzana počela da dobija škakljiva pitanja, a ja sam to pokušao da ublažim. Naravno da joj je bilo neprijatno, zbog dece, iako njena deca mene gotive. Ja sam rekao da se mi volimo i da smo zaljubljeni. Naš problem je što mi ne možemo da se grlimo kad hoćemo ovde - zaključio je Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'