AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Zadrugari su pred teškim izazovom, jer ih čekaju goruća pitanja novinara, koji ih ni večeras neće štedeti. Stanari Bele kuće strahuju, jer će večeras izaći na videlo sve ono što su krili tokom nedelje.

Sanja Stanković ustala je kako bi prokomentarisala pitanja sedme sile. Naime, navodi Marije Kulić da je plavokosa zadrugarka ušla u Belu kuću kako bi raskinula sa svojom devojkom Jovanom Tomić Matorom nije želela da komentariše, ali je otkrila zbog čega je ušla u "Zadrugu 2".

Foto: TvPink Printscreen

To je rekla Marija Kulić. Za nju su sve veze fejk, osim veze njene ćerke. I Luna i Marko, i Ana i David. Mene uopšte ne zanima šta je ona rekla, nemam šta da kažem o tome. Ja sam prvenstveno ušla zbog nas i nemam ništa više da dodam - izjavila je kratko Sanja.

Tokom Sanjinog izlaganja, Marija je nekoliko puta imala ironične opaske, gde je na sarkastičan način potvrđivala da ona sve mrzi.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste, sve vas mrzim - rekla je ironično Marija.

PROČITAJTE JOŠ: David predao SVESKU LJUBAVI, a onda otkrio šta je napisao o Ani! KORAĆEVU PREPLAVILE EMOCIJE, pa priznala: JA NE VERUJEM ČEGA SE ON SETIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'