AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković imale su žestoke svađe u prethodnih nekoliko dana, nakon čega je usledio i raskid. Razlozi za ovakve turbulencije bila je Luna Đogani koja se u prethodnoj sezoni "Zadruge 1" poljubila sa Matorom, a što je ona često potencirala.

Zbog toga je Sanja dala sebi za pravo da posumnja u emocije svoje devojke, a sedma sila ju je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Matoru da li smatra da će njihova veza biti ista kao i pre raskida ili će to na njih ipak ostaviti posledice.

Foto: TvPink Printscreen

Jednostavno, na početku je bilo toliko emocija, još smo mi to krile i tajile. Kad preraste nešto više posle strasti i zaljubljenosti... ja ne kažem da se hemija izgubila, ali se kroz ovu vezu menjam, osećam to. Ja to zaista želim i za buduće veze, ili šta god...osećam da mi treba ovo, poštovanje, podrška, a ne samo strast i zaljubljenost. Mi smo bile razdvojene i pokušala sam da je razumem. Njoj ništa nije dovoljno, ja sam jednostavno takva, sitničar sam. Maksimalno se dajem i ja sam za to da bilo koja strana oseti manjak ljubavi, da jednostavno to treba da se završi. Ovo nije bio razlog za svađu. Ja ne želim da je izgubim kao partnera. Iskreno, meni je krivo što kad se njoj postavi pitanje, ona je ljubomorna. Njoj sada svaka sitnica smeta. Pričala mi je ranije o njenim vezama i to je ponovila kakva je kad zaista zavoli. Sad je Sanja malo Matora, a ja sam mirnija i staloženija, pa tako deluje. Očekuje da ću da trčim za njom, zaista želim da veza potraje. Ono što je najbitnije jeste podrška prijatelja, a mislim da kada krene strast i veza, normalno je da preraste u ono što ja osećam prema Sanji - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Jovana ispričala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

'