AKTUELNO

Morao je da pazi šta priča!

Zadrugari su pred teškim izazovom, jer ih čekaju goruća pitanja novinara, koji ih ni večeras neće štedeti. Stanari Bele kuće strahuju, jer će večeras izaći na videlo sve ono što su krili tokom nedelje.

Sedma sila je imala pitanje za Tomu Panića koji je pre samo nekoliko večeri priznao Marku Miljkoviću da mu je krivo što je ušao u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani, a znao je da njegov rijaliti prijatelj gaji ista osećanja prema blogerki. Toma je na ovo dao konkretan odgovor, zbog čega je izazvao žustru reakciju Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam kome to deluje da sam ja i dalje zaljubljen u Lunu. Meni nije krivo što se on smuvao sa Lunom. Meni se činilo da se on igra sa mnom, jer je znao da mi se Luna sviđa u tom periodu pre dva meseca, a onda se on smuvao sa njom - izjavio je Toma.
Meni Toma stvarno nije jasan zadnjih par dana. Sad ispade da sam se ja igrao sa njim, mora to neko da mi objasni. Aman, ljudi šta vam je, meni stvarno nije jasno? Ja se igram samo sa Lunom, ja se ne igram ni sa kim od vas ovde, i to što se desilo sa tim devojkama pre nje, to su bile samo moje greške. Ja se ni sa kim ne igram ovde, šta se tripujete? Ovo je klasično rijaliti igranje. Posle dva meseca ti ustnaeš i govoriš da sam se igrao sa tobom. Marš g*vno jedno! Smradu jedan! Indijancu obični - odbrusio mu je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Pazi kako se izražavaš! Sam si kriv - dobacila je Luna Marku.

Marko i Toma su ušli u žustru raspravu, pričajući o ljubomori jednog prema drugom, na osnovu pitanja koje je postavila Ljuba Pantović za vreme prethodne Igre istine.

Neka kaže jedan zadrugar da li sam ja ikada rekao da je Toma ljubomoran na mene - završio je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: David predao SVESKU LJUBAVI, a onda otkrio šta je napisao o Ani! KORAĆEVU PREPLAVILE EMOCIJE, pa priznala: JA NE VERUJEM ČEGA SE ON SETIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'