AKTUELNO

Iako su bili u odličnim odnosima, posle današnje kupovine su se mnoge stvari promenile.

Kao i svakog ponedeljka, zadrugari su dobili priliku da odu u nabavku osnovnih potrepština. Kupovina obično ne prođe bez problema, a ovog puta su se žestoko posvađali Stanija Dobrojević i Lepi Mića.

Stanija je zamerila što Mića i Dragana Mitar nisu kupovali namirnice i za nju, kao što je bilo prvobitno dogovoreno. Ona se zbog toga osetila povređeno i zapostavljeno, a bila je ljubomorna i na pažnju koju Mića posvećuje Dragani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih to uradila, ali si me odj*bao! Važi, ti i Dragana ste super prijatelji, ja sam budala! Što ste me odj*bali zbog tri namirnice? Da si mi rekao da idem za vas u prodavnicu, ja bih trčala i za tebe i za nju, to je razlika između vas i mene. Nebitno, neka bude da sam ja debil i budala. Samo si mene odj*bao, njoj hranu staviš iza kreveta da ne ide u hotel. Dragana puši, ide u salon i jede tvoju hranu, to nema veze sa mnom - bila je ljuta Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAVA DA MU PONOVO PRIĐE? Suzana posle SVIH SVAĐA ponovo otišla kod Mikija, on je OVAKO OTERAO OD SEBE! (VIDEO)

Danas pre kupovine je rečeno da ona uzme sama. Ti si sa svima u budžetu i sa Lazarom i sa Banetom...Juče nismo znali da radnici kupuju prvi - objašnjavao je Mića, koji je sve vreme urlao na Staniju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'