AKTUELNO

Večeras ga je sve iritiralo!

Nakon završetka emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Lepi Mića prišao je Staniji Doborjević kako bi prokomentarisao njen odnos sa Banetom Čolak.

Tokom emisije izašla je informacija od strane voditelja Milana da je Bane spremio Staniji uštipak pre nekoliko dana u obliku srca. Zgodna Rumljanka nije demantovala, ali je rekla da nije ni primetila da je to u obliku srca, pa je sa Čolakom ušla ponovo u sukob.

Foto: TvPink Printscreen

E, Stanija, Stanija šta ti i Bane radite. Pravi ti u obliku srca, sačuvaj Bože. Ja sam rekao, vi ste top par za gledanost. Ja kad sa nekim prekinem kontakt, nema ništa između nas. A Bane i ti, vidim kako ste  - započeo je Mića.
Ne znam kako Vladimir reaguje na sve te halabu fore i fazone. Mićo, sad više ništa, to je bilo pre nego što je rekao ono. Znaš kako, on je kao fan, koji kad ne radiš po njegovom postaje hejter - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Stanija i Bane ponovo ušli u ŽESTOKI SUKOB! Dobrojevićeva se pravila da nije ni primetila OVAJ Čolakov gest, a onda joj je on postavio JEDNO PITANJE i opet raspalio varnice! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'