AKTUELNO

Nije im prijala ova promena, ali su voljni da ispoštuju zadatak.

Tokom jučerašnjeg dana Veliki šef je poslao pismo u kojem je tražio dobrovoljce za misteriozni izazov. Nakon što su se ukućani prijavili ne znajući o čemu se radi, usledilo je i pismo kojim su stanari Bele kuće bili obavešteni da se otvara fabrika.

Foto: TvPink Printscreen

To je bio znak da će ukućani ove nedelje morati svojski da se potrude kako bi zaradili svoje dnevnice, ali i da budu odgovorni i ispoštuju radno vreme. Ovog jutra je stiglo pismo sa novim uputstvima za sve one za koje je ovo prvi radni dan.

Dragi zadrugari. vreme je da radnici fabrike čuju kakvo će biti njihovo radno vreme i kada su obezbeđene pauze. Radno vreme je od 9 do 16 časova. Pauza je od 12 do 12:15, 14 do 14:15. Radnici će ustajati u 8 sati kako bi se spremili za posao. Radnici moraju da doručkuju. U 9 sati će se oglasiti fabrička sirena koja će označiti početak radnog vremena, u 16 časova će sirena označiti kraj radnog vremena i trenutak kada se radnici vratiti u Belu kuću. Nisu samo radnici ti koji će raditi, svi ostali zadrugari su zaduženi za brigu o životinjama, sređivanju kuće. Zadrugari koji ne idu na posao treba da spreme ručak za radnike, ali će samo radnici fabrike dobijati dnevnice za svoj rad. Ukoliko urade sve što je predviđeno tokom radnog vremena, za svoj rad će biti plaćeni 800 dinara. Zadrugari danas imaju zadatak da odvoje masne i prljave šrafove od matica. Šrafovi i matice se moraju očistiti. Šrafovi u jednu matice, a u drugu šrafove - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedinim zadrugarima je bilo veoma teško da ustanu, ali su bili voljni da ispoštuju zadatak. Kako će se snaći u fabrici Mina Vrbaški, Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Marija Kulić, Miki Đuričić, Marko Miljković, Pavle Jovanović i Bane Čolak sa zaduženjem koje su dobili, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Miki se pohvalio Suzani da se OSEĆA PRVI PUT VOLJENO, ali kada je čula zbog koga, POČELA JE DA SE KRSTI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'