AKTUELNO

Njegovi cimeri su bili preplašeni kada su čuli ovo.

Dobrovoljci među kojima su se našli Mina Vrbaški, Marija Kulić, Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Miki Đuričić, Pavle Jovanović, Marko Miljković i Bane Čolak su od 9 časova jutros u fabrici. Oni imaju zadatak da očiste sve masne šrafove i odvoje ih od matice.

Kako bi vreme provodeno u fabrici učinili zanimljivijim, oni su pričali o raznoraznim temama. U jednom trenutku Marija je upitala Baneta kada se dogodio udes u kojem je povredio glavu, a sada mu je ostao vidljiv ožiljak na čelu.

Foto: TvPink Printscreen

Imao sam udes 2003. godine, između četvrtog i petog razreda. Moja baka ima 13 braće i sestara i onda smo išli kod njene rodbine u Ivanjicu. Taj jedan teča ima svoje vinograde i pošto smo deda i ja voleli da pravimo vino i sušimo meso, taj jedan tečo kao kaže da nam pošalje dva džaka grožđa da mi pravimo vino. I mi krenemo, ja sam bio sa bakom pozadi, a napred mama vozi i deda. Kod Arilja smo imali udes. Jasmina krenula da pretiče i u suprotnom pravcu lik vozi 190 na sat. Kako je moja Jasmina krenula, ona uđe u makaze i da je ovaj ne bi udario, ona skrene u neku ogradu i ja ispadnem kroz prozor do stomaka i samo počne krv da šiklja na glavi. Jasmina nije mogla da izvuče nogu, oni su zvali vatrogasce da iseku kola. Ona je zeznula nogu, ja glavu, baka rebro i deda cimnuo vrat, pa je nekoliko dana nosio longetu. Ja sam glavom udario u staklo, ispao sam i vratio se. Ja sam pao u nesvest i probudio sam se tek kada su me ušivali... Osam dana sam bio u komi, nisam oči otvorio - prepričavao je Bane kako je doživeo udes sa porodicom.

Zadrugari su bili šokrani onime što je pričao Bane, pa su mu rekli da je dobro što je živu glavu izvukao posle takve saobraćajne nezgode.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRAGANA I JA SE LJUBIMO, A NJEN MUŽ SEDI TRI STOLA OD NAS I ŠALJE JOJ PORUKU: Pavle otkrio šokantne detalje odnosa sa modelsicom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

'