AKTUELNO

Ne prestaje da ga provocira!

Nakon što je izašla iz Rajskog vrta, Suzana Perović otrčala je kod Mikija Đuričića u rehab kako bi mu se pohvalila o čemu su razgovarali.

Prvo je počela da ga provocira, jer nije odmah htela da mu otkrije šta su pričali, ali nakon što ju je Miki ubedio da mu ispriča, plavokosa pevačica je to i uradila.

Foto: TvPink Printscreen

Reklo mi je Drvo da imam lepu frizuru. Imali smo baš lep razgovor. Ti ideš drugim povodom tamo, ne ide se samo da bi se ljudi blatili. Primetio je da sam raspoložena, da sam nasmejana, pitao me šta je uzrok tome.

Miki ju je u tom trenutku prekinuo, jer je hteo da čuje od Suzane šta je navela kao razlog njene sreće, ali ga je ona potpuno izignorisala, pa mu je odbrusila.

Foto: TvPink Printscreen

E, 'ajde pusti me. Sve sam lepo rekla! Neću da ti kažem, ćelavi! Ako ti kažem da je bio lep razgovor, onda je bio lep i to ti je dovoljno. Malo me je provociralo Drvence, ali dobro - odgovorila mu je Suzana.

A kako bi ga još više isprovocirala, Suzana je Mikiju rekla da je kao razlog njene sreće navela to što je svanuo lep dan, što je pčelara iz Kupinova malo dirnulo, jer se ponadao da je baš on taj razlog, kao što je Perovićka i izjavila u razgovoru sa Drvetom.

PROČITAJTE JOŠ: NAJAVILA KARAMBOL NA IGRI ISTINE: Matora raskrinkala Staniju i Lepog Miću! U petak će im sve sasuti U LICE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'