AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Zadrugari su spremno dočekali noć kada će odgovarati na ,,Pitanja gledalaca" i samim tim priznati sve ono što su vešto pokušavali da prikriju.

Voditelj Milan Milošević je zamolio Draganu Mitar da otkrije zašto je rekla o Staniji Dobrojević da ,,slabo kapira", a to je izazvalo burne reakcije.

Ona je meni pokazala kakva je kad mi nije prepustila da odem u salon i odradim nokte, jer za moje treba malo više vremena - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

To su rasprave vezane za mog muža. Šta on ima da komentariše?! Ja to ne radim! Druga stvar, ja sam se probudila pre nje, Ljuba je čekala red. Nije to smak sveta i nije tragedija. Kad je Stanija tu, ja kao moram da joj učinim. Jednostavno, ona je ispitivala Miću, gledala ja jutjubu. Nije mi bilo jasno šta je to zanima, a ja nju nikad nisam komentarisala. Nikad nije došla da me pita šta je zanima, nego priča sa strane, a nebitna mi je - rekla je Dragana.
Ja ne želim da je dovodim u situaciju da priča pred kamerama, dosta toga je rekla. Jedino što me interesovalo jeste to što je MIća branio instituciju braka. Ta priča se vukla iz prethodne sezone, a ja sam njega samo pitala koji je njegov stav. Zanima me njegovo mišljenje - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Zorica Marković primetila je da je Dobrojevićeva bila pomalo kontradiktorna dok je iznosila svoje mišljenje i razloge zbog kojih je u razgovoru sa Lepim Mićom komentarisala Draganu, pa zakljuiča da ona dobro zna šta radi.

Ne slaže mi se nešto u izlaganju. Ona kao nije htela da pita Draganu, da ne bi kao iznosila prljav veš. Nemoj da me poklapaš, dok si ti pričala ja sam ćutala! Ja iznosim svoje mišljenje. Znači, čula si sve. Drugo, sve što si rekla večeras i pre nego što ćeš ući ovde ti ideš od jednog do drugog i ispituješ. Ti od Miće hoćeš da saznaš, jer on jedini zna sve o njoj. Šta je ona tebi toliko zanimljiva? TI si dobar rijaliti igrač, ali sa Banetom ti je priča propala i ti ideš dalje. To je dobra igra i treba da se igraš, ali moje mišljenje je da si ovde mogla da budeš sa njom u dobrim odnosima. Sa moje strane si provaljena - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Svi smo mi to komentarisali, lepo se izjasnila. Zašto je Mića podržavao instituciju braka, a sad radi nešto drugo? Stanija u to vreme nije bila ovde. Ima pravo da se informiše o svima nama. Ako nije sa muškarcem u vezi, ona je komentator - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Stanija Dobrojević

'