AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta je Dobrojevićeva ispričala o novinarki.

Zadrugari ove noći odgovaraju na ,,Pitanja gledalaca", a koji imaju priliku da pitaju sve što ih zanima vezano za ukućane na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ono što je izazvalo burne reakcije jeste pitanje koje je bilo upućeno Dragani Mitar i Staniji Dobrojević, a koje su priznale da niko normalan ne bi mogao da bude u vezi sa Rebekom Popović. Voditelj Milan Milošević je zamolio da odgovore, a web novinarka je bila u vidnom šoku zbog ovoga.

Sa Rebekom sam se družila, bile smo okej. Danas sam iskomentarisala da mi je te devojke žao, pogotovo ponašanje Petrućija prema njoj. Mislim da generalno nije loš čovek - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Rebeku gledam iz drugog ugla i nemam pravo to da kažem. Moj bivši dečko je bio u kres varijatni sa njom pre godinu, dve. On je lep i mlad dečko iz Novog Sada. Uglavnom, on je bio jedan od najjačih frajera u Novom Sadu. Ja sam morala da ga kontaktiram i da ga pitam da li mogu da demantujem. Rekao mi je za Rebeku sve najgore, kaže da ona u dva po podne naručuje brdo hrane. Ne čudi ga što se družila sa Mikijem. Nisam mogla da živim da to izdemantujem - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Svako ima pravo da iznosi istine ili laži braneći sebe. Što se mene tiče, to što Stanija priča to nije istina i ona to zna dobro. Pre jedno 5-6 meseci je to bilo. Postoji jedan momenat gde ne treba da pričam o bivšem. Moj zdravstveni problem koji imam eskalirao se od stresa, to se smiruje. Ja vodim bitku sa sobom. Imate uvek potrebu da druge ljude spuštate i to je legitimno. To što njih dve pričaju, to govori o njima, a ne o meni. To što je Stanija ustala da odbrani svoju priču, to govori o njoj. Ja ću da pričam o sebi ono što hoću. Sa moje tačke gledišta, obe su seljanke - rekla je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je neko ko ne spletkari i nije zla. Ona sve ostalo što radi znači da nije normalna. Ona nema pokvarenu dušu. One to zaista misle. Pa, niko normalan ne bi bio sa Stanijom i Draganom. Kad bi mi ćerka bila ko ti, ja bih joj u noge pucao - rekao je Miki.
Nemam šta sa tobom da komentarišem, ne obraćaj mi se. Sve to radiš džukački! Ćeraćemo se. A ti, izvini urbana ribo! - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kad dođeš do granice da vređaš nekog na osnovu fizičkog izgleda, nemoćan si - rekla je Krunićka.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

#Stanija Dobrojević

'