AKTUELNO

Marija je prekršila obećanje da se neće mešati u njihovu vezu.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak koji je pušten odnosio se na Miljanu Kulić koja je ogovarala svog verenika sa Ljubom Pantović. Ona je u svom izlaganju govorila kako Zola pokazuje veliki stepen lenjosti, kako u njihovom odnosu tako i za crnim stolom. Lazar Čolić Zola je ustao i počeo da govori šta ima povodom puštenog snimka.

Ona nekada u šest sati dobije ideju da sređujemo garderober. Ne želim da to radim tako rano, da budim ljude. Što se tiče toga da sam bio drugačiji prvih mesec dana. To je glupost - govorio je Zola, a onda je Miljana počela da histeriše kako Zola izvrće njene reči pa je zahtevala da se snimak opet pusti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije bitan ovaj klip. Da je lenj, lenj je. Ne pere noge svake večeri. Osećaju mu se noge. Muškarci koji imaju problem sa tim nose sa sodom bikarbonom - govorila je Marija Kulić koja je pokušavala da smiri svoju ćerku.

Miljana je u suzama tražila da joj ponovo puste snimak jer nije čula šta je sve rekla. Voditelj je napravio izuzetak pa je snimak ponovo pušten. Dok se prikazivao, ona je na sve načine vređala majku kojoj je bilo vidno neprijatno što mora da sluša takve reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sram te bilo, ti ženo! Ne ispunjavaš reč nikada. Obećala si mi da ovo nećeš raditi. Pustite snimak odmah ili ću haos da napravim. Nisam rekla da ne menja gaće, alo! Ti si majka, sram te bilo! Ako su sve majke, ne treba mi nijedna. Ona želi da me uništi ovde. Znam ja kako šta ću i kako ću. Ima da odem odavde, neću da se javim i pričam, ni sa njim, ni sa njom - vikala je Miljana na Mariju dok je trajao snimak.

Kulićeva je ustala i počela da se pravda govoreći kako je Miljana više puta prala njegove patike i da uopšte ne izmišlja stvari kako bi joj prebacivala za stolom. Usled Miljaninih uvreda, ona je izašla napolje i počela da plače.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'