AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno što je ovo morao da sluša.

U toku emisije ''Gledanje snimaka'', pušten je snimak u kome su Miki Đuričić, Lazar Jeremić i Bora Santana pričali o Banetu Čolaku, ali i njegovom odnosu sa sada već bivšom devojkom Zerinom Hećo i Stanijom Dobrojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane je odmah ustao vidno razočaran da prokomentatiše ono što je video i čio. Ipak priznao je da je više iznenađen što je čuo loše reči sa Borine strane, dok je na Mikijeve kritike navikao odavno.

Jasno je zašto se ne družim sa Borom. Nikada ga nisam ogovarao, samo je on mene. Znam šta mi Miki misli. Ne zanimaju me. Ja njih vređati neću. Nisam iznenađen što je sve ovo pričao Miki, za Boru sam se iznenadio. Boru gotivim, koliko god se svađali. Odgovara mi njegova energija. Nemam potrebu da se svađam sa njima. Da je ovo rekao Zola, Toma i Petrući ja bih se uvredio i bolele bi me te reči - govori je Bane, a onda je Miki ustao da kaže šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je čovek koji je spavao kod Borinih prijatelja, čak im duguje i pare. Ti si pričao svašta. Spominjao si neke ozbiljne ljude, pravio mi probleme. Ma on je izmišljao apartmane, stanove i tatu salone, gde ti je to sad? Bog zna šta si sve lagao... - govorio je pčelar iz Kupinova, dok je Bane ignorisao njegove reči navodeći kako to već priča mesecima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

'