AKTUELNO

Popovićevoj nije bilo prijatno da sluša sve ovo.

Na narednom klipu prikazanom tokom ove večeri u okviru emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su mogli da vide kako je Karađorđe Subotić ukrao jednu picu nakon "Igre istine", odneo je u pab i podelio sa Markom Stolićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da je uzeo jednu picu, malu nije veliku - rekao je Karađorđe nakon pogledanog klipa.
Svaki put uzem, samo tu malu, volim slatku picu. To nam pripada, ja sam uzeo nisam hteo da se guram - naveo je Stolić, a ostali zadrugari se nisu ljutili zbog ovakvog Subotićevog postupka.

Naredni snimak prikazan ove noći bio je nastavak Karađorđevog razgovora sa pevačem u pabu. Stolić je rekao da misli da će se Marko Petrušević Petrući pomiriti sa svojom bivšom devojkom Tamarom kada izađe iz "Zadruge", a da od veze sa Rebekom Popović nema ništa.

Međutim, kada je video klip, Stolić se u prvi mah pravio da nije pričao o Tamari nego o Rebeki, što s ispostavilo kao apsolutna laž, pa je na kraju priznao sve.

Rekao sam da će se pomiriti kad izađu. Jeste, rekao sam, kad izađe Petrući će se pomiriti sa Tamarom - priznao je Stolić.

Foto: TvPink Printscreen

Došla sam ovde i čula da je dobar dečko. Ali neke stvari mi nisu jasni. Imao si klip, a onda se kao nešto dvoumiš. Veruj mi da radiš pogrešno, nemoj to da radiš. Kažeš joj sa strane. Kaži brate, nema šta. Nema šta da li se krije, čulo se - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zatim je Bora Santana ustao i otkrio da mu je pevač zaista rekao kada je ušao da Petrućija čeka njegova bivša devojka napolju.

Meni je Stolić rekao između redova da te devojka čeka napolju - rekao je Bora.
To je bilo pre, mi smo to razrešili. Rešeno je to. Ne čeka mene Tamara sigurno, šta sam sve radio ovde, bilo prošlo. Siguran sam u to. Ja nju znam, ne čeka me sigurno - zaključio je Petrući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemam šta da komentarišem. O tome smo pričali. Stolić se ozbiljno vratio u rijaliti, sa ozbiljnim namerama. Zna šta radi, drago mi je zbog njega - navela je Rebeka.

Zatim je u Beloj kući nastao opšti haos, kada je ustala Marija Kulić i osudila Rebeku da sve radi zarad dužeg opstanka u rijalitiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NE ŽELE VIŠE NIŠTA DA IMAJU SA NJOM: Matora otkrila da se razočarala u Zerinu, Sanja joj poručila: BACA MI SE PEGLA OD TEBE! (VIDEO)

Ti se ovde predstavljaš kao pametna devojka, a igraš igru, ti si ušla u vezu sa ovim dečkom da bi opstala što duže ovde. Kao svađate se, mirite se, da bi imala priču ovde - vikala je Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marko Petrušević

'