AKTUELNO

Konačno su usaglasile priče.

Jovana Tomić Matora je u toku večeri iznela pregršt detalja koji upućuju na to da je Pavle Jovanović na sve načine pokušavao da uđe u rijaliti i bude pored Dragane Mitar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora je otkrila Dragani da joj je Jovanović pisao pre njenog ulaska u rijaliti kako bi ona prenela poruku njegovoj bivšoj devojci. Dragana se sve vreme smejala od šoka koliko je on daleko išao kako bi se posle nekoliko meseci našao u Beloj kući pored nje.

Slušaj me sad ovamo. On je meni spomeno Sinišu i Jocu malog. Rekao mi je da ti prenesem neke poruke. Ćutim ovde i ispadam budala. Ja sam takva da ne volim da se pravim luda. Kad mi je Bane rekao koliki je Pavlu honorar, poludela sam - pričala je Jovana Dragani, a onda je Mitar počela da detaljnije opisuje celu situaciju:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam čoveka koji je meni nešto sređivao, on mi je rekao sve za Sanju što se pričalo ovde. Ti kad si ušla ja sam ti rekla da me ne zanimaju te priče. Pitala si me da li bi ti bilo drago da uđeš. Rekla sam ne. Bili smo na rođendanu, prijatelj iz Novog Pazara je bio tu sa nama u separeu. Tad je nastao taj haos i priča - govorila je Dragana, a Matora je nastavila da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ispala debilka. Mislila sam da si ti loša, kako me preveslao. Neću da budem ološ jer ja njega znam i sarađivali smo. Ne mogu sad ništa da pričam, ali on bi trebalo da ćuti. On je svestan da svi vide da laže - govorila je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Jovana Tomić Matora

'