AKTUELNO

Imala je jasan stav o blogerki!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Luna Đogani je došla na red da postavi pitanje, te ga je uputila Ljubi Pantović. Kako je ostala bez inspiracije koje pitanje da joj postavi, želela je od Pantovićeve da čuje mišljenje o sebi.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da si jedna dobra devojka, ali u nekim situacijama, slepa, gluva i glupa. Isto to sam ti rekla i onda kada sam ušla. Od silne želje za nečim, srljaš u propast. Vidiš nešto što bi ti želela da vidiš, što nije istina i u tim situacijama nisi spremna da prihvatiš mišljenje ljudi o tome kako oni vide. To mislim i za prvu sezonu, ali si i ovde. Ti si željna pažnje, željna si ljubavi. Sa time možeš da ubiješ čoveka, muškarci uglavnom smatraju da je to slabost, kada treba da pokažu emocije. Ali ako ti pokažeš da si ti sposobna da zadržiš muškarca, na neki drugi način, onda bi to bilo super. Kod tebe se vidi očajna potreba za muškom ljubavi. Treba da malo odrasteš, da malo postaneš žena, devojčica više nisi, moraš da pređeš preko toga. Ovde nemam šta da ti prigovorim, družimo se, pričamo kad hoćemo. Naivna si poprilično, veruješ previše, što znači da nisi učila na greškama - obrazložila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Zorica SUROVO odbrusila Pavlu: Ti si OPSEDNUT Draganom, a evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'