AKTUELNO

Izneo svoj stav tokom današnjeg sastanka.

Veliki šef je u toku dana poslao pismo zadrugarima, a svi su dobili zadatak da iskreno i pred svima otkriju ko je su po njihovom mišljenju tri najpodlije osobe u Beloj kući.

Pojedini takmičari su bili neiskreni po pitanju njihovog izbora, a bilo je i onih koji su imali petlju da zaista kažu čiji im se postupci najmanje nisu dopali.

Foto: TvPink Printscreen

Među njima bio je i Bane Čolak koji je otkrio da je to njegova bivša devojka Zerina Hećo i naveo svoje razloge. Inače, Zerina je tokom noći odlučila da obrije glavu i tako šokirala sve cimere koji smatraju da to radi samo kako bi privukla pažnju.

Najpodlija je Zerina. Iskoristila je sve što sam joj pričao u poverenju. Jedno priča meni, a onda dođe ovde za stolom i demantuje. I u odnosu sa drugim ljudima, mislim da je prema Jeleni i Luni ispala podla, zabila im nož u leđa. Druga je sudija, rekla je da ću umreti mlad - pričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Marko Miljković nije želeo da prikrije da je to njegov bivši prijatelj Tomislav Panić, što je njega šokiralo, pa je odlučio da mu odgovori.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto me bivši drug spomenuo da sam ja podlo biće... Vidi ovako, ti i ja smo imali svađu kad si se družio sa Draganom. I zbog nje smo se svađali! Ispalo je da sam ja ljubomoran što se družite. Ja sam tebi rekao da ću joj ja dati kafu i da nije problem. Vraćam se, a ti joj već dao. Šta je bio problem da ja dam? - rekao je Toma.

Kako je sve izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'