AKTUELNO

Ništa od pomirenja?

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su u toku prethodnog dana svoju vezu, a zbog toga je blogerka burno reagovala i lomila sve što je bilo ispred nje u tim momentima.

Miljković je u razgovoru sa njom otkrio da je odlučio da se distancira, jer je shvatio da njegova osećanja više nisu ista kao na početku i samim tim izazvao gnev u njoj. Luna je danas prišla Marku i na sve načine pokušala da povrati njihovu vezu.

Sve što si mi rekao me je mnogo zabolelo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo rekao da se vratiš za pet minuta, da se iskuliraš. To si shvatila kao da teram silu. I? Nisi to uradila - rekao je Marko.
To se radi na malo lepši način. Ja sam rekla da mi ne prijaju tvoje svađe sa devojkama i da ne želim da se svađaš sa njima. Ja sam samo konkretno na to mislila. Nisam promenila mišljenje o tome - pravdala se Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti moraš da shvatiš da su one mene izazvale, sve. Da bih zaštitio našu vezu uradio sam tako, ali očigledno nisam uspeo. Šta da radim? - pitao se Miljković.

Međutim, Luna ga je upitala nešto što je razotkrilo Markova prava osećanja i samim tim je razočaralo onako kako ni najmanje nije očekivala.

Šta trenutno osećaš? - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Stalo mi je do tebe i volim te, ali jednostavno ne vidim uspeh u našoj vezi. Zbog toga mi je haos. Proći će nas za par dana sve - rekao je Marko.
Zašto nisam kao ti? Da ležim svaki dan i da budem beživotna i da budem tužna. Toliko je bilo jako da čekaš par dana da te prođe? - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'